Vleesgerechten

Vleesgerechten bij Restaurant De Beleving Sint-Oedenrode

Vleesgerechten



Carpaccio van Simmentaler rund

Dungesneden rundvlees / pesto of truffelmayonaise / Reypenaar VSOP / kruidensla


Parelhoen

Truffelsaus / zomergroente / ontbijtspek


Runderpastrami

Zoetzure groente / bieslookmayonaise / gegrilde kropsla


Gebakken ganzenlever

Rinse appelstroop / appel / kropsla


Bavette van de BBQ

Gegrilde courgette / cherrytomaat / bourbon-chili-jam


Lamskoteletjes

Ratatouille / aardappelblini,s / lamsjus / tomaat


Kalfstong

Rucola / madeirasaus / rozijnen / gegrilde aardappel


Ossenhaas

Courgette / wortel/ rodewijnsaus
((supplement voorgerecht €2,50 / hoofdgerecht €4,50)


"Mixed grill" van de BBQ (alleen als hoofdgerecht te bestellen)
(supplement € 4,50)

Groene groente / BBQ-saus / truffelsaus

Lamsbout, bavette, buikspek, ossenhaas, kalfslende


Côte de Boeuf Australische grainfed (2 pers.) €55,00

Gedurende een periode van 26 maanden graast het vee op de uitgestrekte vlakten, waarna het wordt ondergebracht in een zogenoemde feedlot. Met een nauwkeurig samengesteld dieet met als hoofdbestanddeel graan, aangevuld met gras en maïs, wordt het vee minimaal 120 dagen afgemest. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een "vermarmering" van het vlees en dat draagt bij aan de superieure malsheid en rijke smaak.