Vleesgerechten

Vleesgerechten bij Restaurant De Beleving Sint-Oedenrode

Vleesgerechten



Carpaccio van Simmentaler rund

Dungesneden rundvlees / pesto of truffelmayonaise / Reypenaar VSOP / kruidensla


Diamanthaas met truffelsaus

Sugarsnaps / venkel / truffelaardappelchips


Gebakken ganzenlever

Gelei van kweepeer / balsamicodressing / kropsla


Gekonfijte eendenbout

Rucola / sinaasappelsaus / korststengel / macadamianoten


Tartaar van Grainfed rund

Zoetzure groente / parels van rode ui / briochebrood


Lamsfilet

Tomaat / courgette / mozzarella / aardappelkoekje


Rollade van Bommeriger hoen

Ontbijtspek / truffelsaus / groene groente


Ossenhaas

Courgette / wortel/ rodewijnsaus
((supplement voorgerecht €2,50 / hoofdgerecht €4,50)


Bavette

Gebakken paksoi / buikspek / bearnaisesaus


Côte de Boeuf (2 pers.)

Het Ierse ras is het kleinste Engelse vleesras. Het is een oeroude kruising tussen Keltische koeien en stieren die de Noormannen in Schotland fokten. Het vlees wordt 28 dagen gerijpt.
(€55,00)