Vleesgerechten

Vleesgerechten bij Restaurant De Beleving Sint-Oedenrode

Vleesgerechten



Carpaccio van Simmentaler rund

Dungesneden rundvlees / pesto of truffel / Reypenaar VSOP / kruidensla


Gerookte eend

Crème van mais / uienmayonaise / bundelzwammetjes / mosterd


Stapel van parmaham

Eendenpastei / vijgendressing / sesamkletskopje


Rundertartaar

Crème van steaktartaar-garnituur / briochebrood / bieslook


Gebakken ganzenlever

Komkommer chutney / kropsla / gembergelei


Lamspastrami

Paprikachutney / aardappel blini's / aceto-balsamico parels


Nieuw-Zeelands boerderijhert

Filet / sukade / vijgen / gegrilde venkel


Beef Wellington

Truffelsaus / gegrilde venkel / pompoen


Ossenhaas

Courgette / wortel/ rodewijnsaus
((supplement voorgerecht €2,50 / hoofdgerecht €4,50)


Côte de Boeuf Australische grainfed (2 pers.) €60,00

Gedurende een periode van 26 maanden graast het vee op de uitgestrekte vlakten, waarna het wordt ondergebracht in een zogenoemde feedlot. Met een nauwkeurig samengesteld dieet met als hoofdbestanddeel graan, aangevuld met gras en maïs, wordt het vee minimaal 120 dagen afgemest. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een "vermarmering" van het vlees en dat draagt bij aan de superieure malsheid en rijke smaak.